Avantajele serviciilor oferite de La Spălătorie PRO:

  • Călcarea profesională a cămăşilor, a lenjeriei, a rochiilor şi a costumelor  se face folosind aparate şi echipamente cu abur specializate, astfel încât hainele se vor şifona mai greu.
  • Prin tehnologia de ultimă oră putem prelungi viaţa hainelor dumneavoastră, păstrând un timp mai îndelungat culoarea originală a acestora. Mai mult, prin tehnicile folosite calitatea ţesăturii se păstrează mai bine în timp.
  • Curăţarea şi spălarea draperiilor şi perdelelor conduce la o rezistenţă în timp mai mare a acestora. Prin echipamentele folosite, este redusă acţiunea mecanică exercitată asupra ţesăturilor şi textilelor. De asemenea, spălarea la temperaturi scăzute reduce stresul termic, păstrând mai bine structura originală a fibrei textile.
  • Tuturor ne pasă de mediu. Detergenţii de La Spălătorie PRO nu conţin fosfaţi, enzime sau cloruri. Apele reziduale sunt astfel uşor asimilabile de natură. Detergenţii sunt antialergenici, nu atacă pielea, nu distrug în timp ţesătura sau materialul hainelor şi au un impact nesemnificativ asupra mediului.